Uitbreiding linea7-assortiment: de slanke, ecologische gevelsteen

16-03-2021

Steenbakkerij Vande Moortel breidt haar assortiment linea7-gevelstenen uit met een viertal nieuwe kleuren. Het assortiment bestond al uit een drietal bezande vormbakstenen. Met de uitbreiding biedt de fabrikant nu ook een viertal wasserstrich stenen met een gladde, pure structuur. Met een lengte van 240 mm en een geringe hoogte van 36 mm, is de linea7 perfect voor het accentueren van horizontale lijnen.  

Tien jaar geleden introduceerde Steenbakkerij Vande Moortel Brick7. Hiermee bracht de fabrikant een slanker en ecologisch formaat gevelsteen op de markt. Brick7 omvat diverse lijnen gebakken gevelstenen van 7 cm diep, in plaats van de gebruikelijke diepte van 9 of 10 cm. Linea7 is één van de lijnen binnen het Brick7-concept.

Voordelen 7 cm diepe gevelstenen

Dankzij de diepte van 7 cm kunnen dunnere gevels worden gerealiseerd dan met traditionele gevelstenen. Hiermee blijft meer ruimte over voor isolatie of bewoonbaar oppervlak. Maar dat is niet het enige voordeel. Voor een 7 cm diepe steen worden bovendien minder grondstoffen gebruikt. Ook het energieverbruik bij de productie van deze stenen ligt lager dan bij een traditionele steen. Het geringe gewicht biedt tevens een transportvoordeel. En dat alles tegen dezelfde kwaliteit en levensduur van een klassieke gevelsteen.

Meer informatie over het uitgebreide assortiment linea7-gevelstenen? Bekijk ons productblad of neem contact met ons op. We helpen u graag.

Download productblad

Deel dit bericht

Bedankt voor uw aanvraag.

Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Monster aanvragen
{{ productInfo?.title }}
{{ productInfo?.subtitle }}

Bedankt voor het inschrijven, u krijgt een email om de inschijving te bevestigen.

Inschrijven nieuwsbrief