Expertisecentrum

Inspiratie opdoen, of producten met elkaar vergelijken? In ons Expertisecentrum presenteren we ons brede assortiment straatbakstenen, sierbestrating, gevelstenen, gevelsystemen en dakpannen, van verschillende leveranciers. Kom eens langs voor vrijblijvend, objectief advies. De koffie staat klaar!

Plan nu een afspraak

Ons Expertisecentrum

Bent u op zoek naar een geschikte gevelsteen, straatbaksteen of dakpan? Wilt u twee producten van verschillende fabrikanten graag eens met elkaar vergelijken? Of wilt u gewoon eens op uw gemak rondkijken en inspiratie opdoen? Dan inspireren en informeren we u graag in het Expertisecentrum.  

In het pittoreske Luttenberg (Overijssel) staan honderden verschillende keramische producten voor u opgesteld. Naast de traditionele producten, laten we u hier ook graag de laatste trends en innovaties zien. Zo krijgt u een goed beeld en kunt u het product kiezen dat het beste bij uw plan past. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend bezoek. De koffie staat voor u klaar!

Ons Expertisecentrum is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur.

Adres: 
Brinkman baksteencentrum 
Luttenbergerweg 32 
8105 RV Luttenberg

Als onafhankelijke organisatie zijn wij niet verbonden aan 1 toeleverancier. Wij bieden een brede selectie aan producten van onder andere onderstaande toeleveranciers:

Expertisecentrum

Luttenbergerweg 32

8105 RV Luttenberg

Route
Vragen voor ons?
0572 - 301 565

Bedankt voor uw aanvraag.

Een afspraak maken

Bedankt voor uw aanvraag.

Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Monster aanvragen
{{ productInfo?.title }}
{{ productInfo?.subtitle }}

Bedankt voor het inschrijven, u krijgt een email om de inschijving te bevestigen.

Inschrijven nieuwsbrief