Wie zijn wij

Brinkman baksteencentrum is een zelfstandige advies- en verkooporganisatie. We verkopen straatbakstenen, gebakken sierbestrating, gevelstenen, gevelsystemen en dakpannen. U kunt bij ons terecht voor een breed assortiment A-merk producten van bekende én minder bekende leveranciers. Of u nou op zoek bent naar een populair, veel verkocht product, of juist iets heel speciaals zoekt; met ons uitgebreide assortiment is er altijd een product dat aansluit bij uw wensen en budget.

Ook wanneer u nog niet exact weet wat u zoekt, denken we graag met u mee. In ons Expertisecentrum informeren we u over de vele mogelijkheden. We hebben een klein, flexibel team met korte lijnen. Heeft u vragen over uw order, bel of mail dan gerust! En omdat we niet gebonden zijn aan 1 fabrikant, kunt u altijd rekenen op een eerlijk, objectief advies.  

Onze klanten 

Tot onze relaties behoren onder andere: 

  • Architecten 
  • Projectontwikkelaars 
  • Gemeenten 
  • Aannemers
     

We gaan graag samen om tafel om creatieve plannen te verwezenlijken. Dit doen we door met u te zoeken naar díe producten, die het beste aansluiten bij het gewenste beeld, binnen het gestelde budget.  

Ook particulieren zijn bij ons welkom. Bent u op zoek naar een geschikte gevelsteen of dakpan voor uw nieuwbouwhuis? Of wilt u juist uw oprit of tuin bestraten met straatbakstenen? Ook als particulier bent u van harte welkom.

Ons Expertisecentrum 

Bent u op zoek naar een geschikte gevelsteen, straatbaksteen of dakpan? Wilt u twee producten van verschillende fabrikanten graag eens met elkaar vergelijken? Of wilt u gewoon eens op uw gemak rondkijken en inspiratie opdoen? Dan inspireren en informeren we u graag in het Expertisecentrum.  

In het pittoreske Luttenberg (Overijssel) staan honderden verschillende keramische producten voor u opgesteld. Naast de traditionele producten, laten we u hier ook graag de laatste trends en innovaties zien. Zo krijgt u een goed beeld en kunt u het product kiezen dat het beste bij uw plan past. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend bezoek. De koffie staat voor u klaar!

Ons Expertisecentrum is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur.

Adres: 
Brinkman baksteencentrum 
Luttenbergerweg 32 
8105 RV Luttenberg
 

Ons team

Een passend product vinden dat aansluit bij uw wensen en budget: dat is ons doel. Dat doen we met een klein team gedreven medewerkers met passie voor keramische producten. Bel of mail ons gerust voor meer informatie of een bezoek aan ons Expertisecentrum. 

Sebastiaan Dijkman

Accountmanager straatstenen, gevelstenen en dakpannen

“Voor al uw maatwerk zoek ik graag samen met u naar de juiste oplossing.”
Luuk Borgerink

Accountmanager straatstenen, gevelstenen en dakpannen

"Door onafhankelijk te zijn, creëren we samen de mooiste resultaten."
Mark Kortstee

Accountmanager gevelstenen en dakpannen

"Samen op zoek naar het beste voor uw project!”
Michel Rensen

Adviseur gevelstenen en dakpannen

“Uw gids in de wereld van keramische oplossingen.”
Jort Morsink

Adviseur straatstenen

"Samen met u brengen we beeld en budget bij elkaar."

Onze toeleveranciers

Als onafhankelijke organisatie zijn wij niet verbonden aan 1 toeleverancier. Wij bieden een brede selectie aan producten van onder andere onderstaande toeleveranciers:

Waarmee kunnen we u nog meer helpen?

Bij Brinkman baksteencentrum zijn we expert in keramische producten. Maar we kunnen meer! Bent u voor uw infraproject ook op zoek naar betonproducten? Als onderdeel van Morssinkhof Groep B.V. kunnen we u ook daarmee helpen. Van bouw tot infra en van gebakken materialen tot beton: wij zijn graag uw totaalpartner! 

Ook voor particulieren hebben we meer te bieden. Na de realisatie van uw woning, wilt u misschien ook wel uw oprit of droomtuin aanleggen. Onze zusterorganisatie TuinVisie biedt een uitgebreid assortiment tuinmaterialen, van terrastegels en muurblokken, tot kunstgras en tuinverlichting. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op www.tuinvisie.nl voor het volledige assortiment! 

Bedankt voor uw aanvraag.

Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Monster aanvragen
{{ productInfo?.title }}
{{ productInfo?.subtitle }}

Bedankt voor het inschrijven, u krijgt een email om de inschijving te bevestigen.

Inschrijven nieuwsbrief