De websites van Morssinkhof Groep B.V. maken gebruik van cookies     Meer informatie     Sluiten

Brinkman Baksteencentrum

Brinkman baksteencentrum, onderdeel van de Morssinkhof Groep, is een zelfstandige advies- en verkooporganisatie op het gebied van gevelsteen, straatbaksteen en dakpannen. Tot onze relaties behoren architecten, projectontwikkelaars, aannemers en opdrachtgevers, maar ook particuliere klanten kunnen bij ons terecht.

Met ons uitgebreide en up-to-date assortiment, onze ervaring en onze deskundigheid opereren we als verlengstuk van de totale baksteenindustrie. Hierbij staat onze onafhankelijke positie garant voor objectieve adviezen, gericht op de optimale invulling van uw eisen en wensen.

U vindt Brinkman baksteencentrum in Luttenberg Overijssel, tussen Raalte en Ommen. NIEUWS

  • Brinkman baksteencentrum gesloten met Koningsdag

    In verband met Koningsdag zijn wij op donderdag 27 en vrijdag 28 april geheel gesloten. Wij wensen u alvast een mooie en feestelijke Koningsdag toe.
  • Ontvangst Business Club Rabobank Centraal Twente in Hengelo

    Afgelopen week hebben wij de leden van Business Club Rabobank Centraal Twente mogen ontvangen op onze productielocatie in Hengelo. Het was een zeer ...
  • Reportage over duurzame betonstraatstenen Morssinkhof Groep op RTV Oost

    Mooie reportage over onze nieuwe duurzame betonstraatstenen gemaakt met bodemassen uit afval! Samenwerking tussen Twence, Van Gansewinkel ...