De websites van Morssinkhof Groep B.V. maken gebruik van cookies     Meer informatie     Sluiten

Brinkman Baksteencentrum

Brinkman baksteencentrum, onderdeel van de Morssinkhof Groep, is een zelfstandige advies- en verkooporganisatie op het gebied van gevelsteen, straatbaksteen en dakpannen. Tot onze relaties behoren architecten, projectontwikkelaars, aannemers en opdrachtgevers, maar ook particuliere klanten kunnen bij ons terecht.

Met ons uitgebreide en up-to-date assortiment, onze ervaring en onze deskundigheid opereren we als verlengstuk van de totale baksteenindustrie. Hierbij staat onze onafhankelijke positie garant voor objectieve adviezen, gericht op de optimale invulling van uw eisen en wensen.

U vindt Brinkman baksteencentrum in Luttenberg Overijssel, tussen Raalte en Ommen. NIEUWS

  • Artikel over Dualton duurzame bestrating in magazine ENCI Cement

    In het magazine van Enci Cement verscheen onlangs een artikel over onze uiterst duurzame bestrating Dualton. Het artikel kunt u hier lezen. 
  • Brinkman baksteencentrum levert Marziale Handvorm gevelstenen voor school in Amsterdam

    Voor de nieuwbouw van de school VSO de Heldring in Amsterdam leverde Brinkman baksteencentrum Marziale Handvorm Waalformaat gevelstenen. Het gebouw ...
  • 40-jarig jubileum Klaas Dalhuisen

    Voor de 3e keer dit jaar mochten wij een collega in het zonnetje zetten i.v.m. een 40-jarig jubileum. Afgelopen woensdag was het de beurt aan onze ...